Çeşitli objeler ile çektirdiği fotoğraflara beğeni yağıyor!

23.10.2019 - 14:52, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1507+ kez okundu.
 

Çeşitli objeler ile çektirdiği fotoğraflara beğeni yağıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Demikröse MHP Genel Merkezi ziyaretleri sırasında fotoğraf çekinecek herhangi bir yetkili bulamamış olacak ki genel merkez binasında bulunan raket reklam alanındaki Devlet Bahçeli fotoğrafı ile poz verdi.   Bahçeli’ye bağlılığını belirten Demirköse, “Hareketimizin Merkezinde, Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımızın emrinde, Vatanımızın ve Milletimizin Hizmetindeyiz” ifadelerine yer verdi. Hatırlanacağı üzere Demirköse daha önce Devlet Bahçeli’nin Bartın mitingi için gitmiş kimseyi bulamayınca makam aracı ile hatıra fotoğraf çektirmişti. Demirköse’nin çeşitli objeler ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Demikröse MHP Genel Merkezi ziyaretleri sırasında fotoğraf çekinecek herhangi bir yetkili bulamamış olacak ki genel merkez binasında bulunan raket reklam alanındaki Devlet Bahçeli fotoğrafı ile poz verdi.

 

Bahçeli’ye bağlılığını belirten Demirköse, “Hareketimizin Merkezinde, Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımızın emrinde, Vatanımızın ve Milletimizin Hizmetindeyiz” ifadelerine yer verdi. Hatırlanacağı üzere Demirköse daha önce Devlet Bahçeli’nin Bartın mitingi için gitmiş kimseyi bulamayınca makam aracı ile hatıra fotoğraf çektirmişti. Demirköse’nin çeşitli objeler ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.