Çaycuma Gönüllüleri meyve bahçesi kuruyor

03.12.2019 - 13:55, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1994+ kez okundu.
 

Çaycuma Gönüllüleri meyve bahçesi kuruyor

Çaycuma Gönüllüleri meyve bahçesi kuruyor Çaycuma’da Emekli Öğretmen Nilgün Çelik’in başını çektiği Çaycuma Gönüllüleri Yaşam Park’a imece yoluyla bir meyve bahçesi kuruyor Çaycuma’da Emekli Öğretmen Nilgün Çelik’in çağrısıyla bir araya gelen Çaycuma Gönüllüleri, Çaycuma Belediyesinin Filyos Irmağı’nın kenarında oluşturduğu Yaşam Park’ta meyve bahçesi kuruyor. Bahçenin bir kent imecesi ile kurulacağı açıklanırken, imeceye katılan herkesin adı bir ağaca asılacak. Dileyen sevdiklerinin adına da ağaç dikerek isimlerinin yaşamasını sağlayacak. 21 Aralık Cumartesi ağaç dikimi yapılacak imeceye son katılım tarihi 14 Aralık olarak açıklandı. Katılmak isteyenlerin proje koordinatörü Nilgün Çelik ile iletişime geçmesi istendi. Elma, erik, kiraz, kayısı, şeftali, armut, nar ve hünnap gibi meyvelerinin dikileceği imecede katılım 20 TL olarak belirlendi. YAŞAM PARK KURDUN, KUŞUN KARINCANIN DA HAYAT BULDUĞU MEKÂN OLACAK İmeceyle ilgili yapılan açıklamada, “Çaycuma’da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Filyos Irmağı’nın kenarına, kent gönüllülerinin emeği ve katılımıyla meyve bahçesi kuruyoruz. Çaycuma Belediyesinin bambaşka bir görünüme kavuşturduğu Yaşam Park’ı kent imecesiyle, meyve bahçesine çeviriyoruz. Bizlerin soluklanma alanı olan Yaşam Park, kurdun, kuşun karıncanın da hayat bulduğu mekân olacak. İmeceye katılan herkesin adı asılan plaketle bir ağaçta yaşayacak. Çaycuma’da herkesin bir dikili ağacı olacak. Dileyenler sevdiklerinin adını da ağaçlarda yaşatabilecek. Bu imecede ‘Ben de varım’ diyor, kentin sizin emeğinizle güzel olduğunu düşünüyorsanız, haydi imeceye” denildi.

Çaycuma Gönüllüleri meyve bahçesi kuruyor

Çaycuma’da Emekli Öğretmen Nilgün Çelik’in başını çektiği Çaycuma Gönüllüleri Yaşam Park’a imece yoluyla bir meyve bahçesi kuruyor

Çaycuma’da Emekli Öğretmen Nilgün Çelik’in çağrısıyla bir araya gelen Çaycuma Gönüllüleri, Çaycuma Belediyesinin Filyos Irmağı’nın kenarında oluşturduğu Yaşam Park’ta meyve bahçesi kuruyor. Bahçenin bir kent imecesi ile kurulacağı açıklanırken, imeceye katılan herkesin adı bir ağaca asılacak. Dileyen sevdiklerinin adına da ağaç dikerek isimlerinin yaşamasını sağlayacak. 21 Aralık Cumartesi ağaç dikimi yapılacak imeceye son katılım tarihi 14 Aralık olarak açıklandı. Katılmak isteyenlerin proje koordinatörü Nilgün Çelik ile iletişime geçmesi istendi. Elma, erik, kiraz, kayısı, şeftali, armut, nar ve hünnap gibi meyvelerinin dikileceği imecede katılım 20 TL olarak belirlendi.

YAŞAM PARK KURDUN, KUŞUN KARINCANIN DA HAYAT BULDUĞU MEKÂN OLACAK
İmeceyle ilgili yapılan açıklamada, “Çaycuma’da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Filyos Irmağı’nın kenarına, kent gönüllülerinin emeği ve katılımıyla meyve bahçesi kuruyoruz. Çaycuma Belediyesinin bambaşka bir görünüme kavuşturduğu Yaşam Park’ı kent imecesiyle, meyve bahçesine çeviriyoruz. Bizlerin soluklanma alanı olan Yaşam Park, kurdun, kuşun karıncanın da hayat bulduğu mekân olacak. İmeceye katılan herkesin adı asılan plaketle bir ağaçta yaşayacak. Çaycuma’da herkesin bir dikili ağacı olacak. Dileyenler sevdiklerinin adını da ağaçlarda yaşatabilecek. Bu imecede ‘Ben de varım’ diyor, kentin sizin emeğinizle güzel olduğunu düşünüyorsanız, haydi imeceye” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.