Çarşaf liste meşalesi Zonguldak'ta yakıldı

30.07.2019 - 15:05, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3292+ kez okundu.
 

Çarşaf liste meşalesi Zonguldak'ta yakıldı

3 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Olağanüstü Genel Kurulu öncesi delegeler çarşaf liste oylaması yapılması için imza topladı. Çarşaf liste isteyen delegeler adına Türkiye’de ilk girişimi başlatan grubun içinde olan İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı ve 31 Mart seçimlerinden Karaman Belediye Başkan adayı olan Serhat Yıldırım, “Çarşaf liste için Türkiye’de ilk meşale Zonguldak’tan yakıldı. Tüm koordinasyonu sağlayarak tam demokrasi için çaba harcıyoruz. 3 Ağustos’ta delegemiz kararını verecektir” dedi. “MUHALİF DEĞİLİZ” Uzun süredir parti içi demokrasinin tam tecellisi için mücadele eden İYİ Partili Yıldırım sosyal medya hesaplarında da iletişim sağlayarak ‘Hastag’ çalışması başlattı. Genel Merkeze muhalif olmadıklarını dile getiren Serhat Yıldırım parti içim demokrasiyi daha ileri boyutlara taşımak için çaba gösterdiklerini bunun da muhalefet etmek olmadığını dile getirdi. “TAM TECELLİSİ SAĞLANACAK” Üst Kurul delegesi de olan Serhat Yıldırım, demokratik iradenin tam tecellisi için çarşaf listenin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Geçmişi demokrasi mücadeleleri ile dolu  Genel Başkanımız Meral Akşener’in bu çağrıya da kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz. Bu sebeple çarşaf liste gerçekleştirilecek en demokratik oylama şekli olacaktır. Bu şekilde delegenin tam iradesi sandığa yansıyacaktır” dedi.   ÇARŞAF LİSTE İÇİN SUNULACAK OLAN DİLEKÇE

3 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Olağanüstü Genel Kurulu öncesi delegeler çarşaf liste oylaması yapılması için imza topladı. Çarşaf liste isteyen delegeler adına Türkiye’de ilk girişimi başlatan grubun içinde olan İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı ve 31 Mart seçimlerinden Karaman Belediye Başkan adayı olan Serhat Yıldırım, “Çarşaf liste için Türkiye’de ilk meşale Zonguldak’tan yakıldı. Tüm koordinasyonu sağlayarak tam demokrasi için çaba harcıyoruz. 3 Ağustos’ta delegemiz kararını verecektir” dedi.

“MUHALİF DEĞİLİZ”

Uzun süredir parti içi demokrasinin tam tecellisi için mücadele eden İYİ Partili Yıldırım sosyal medya hesaplarında da iletişim sağlayarak ‘Hastag’ çalışması başlattı. Genel Merkeze muhalif olmadıklarını dile getiren Serhat Yıldırım parti içim demokrasiyi daha ileri boyutlara taşımak için çaba gösterdiklerini bunun da muhalefet etmek olmadığını dile getirdi.

“TAM TECELLİSİ SAĞLANACAK”

Üst Kurul delegesi de olan Serhat Yıldırım, demokratik iradenin tam tecellisi için çarşaf listenin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Geçmişi demokrasi mücadeleleri ile dolu  Genel Başkanımız Meral Akşener’in bu çağrıya da kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz. Bu sebeple çarşaf liste gerçekleştirilecek en demokratik oylama şekli olacaktır. Bu şekilde delegenin tam iradesi sandığa yansıyacaktır” dedi.

 

ÇARŞAF LİSTE İÇİN SUNULACAK OLAN DİLEKÇE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.