Bunlar Zonguldak ile dalga geçiyor!

27.09.2018 - 18:56, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3171+ kez okundu.
 

Bunlar Zonguldak ile dalga geçiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İL Başkanı Metin Soydaş, Zonguldak Belediyesi tarafından projelerin gerçekleştirilmediğini projelerin sadece belediye panosuna asıldığını belirtti. Yerel seçimlerde MHP haricinden seçilecek partinin Zonguldak’ı 5 yıl geriye götüreceğine dikkat çeken Soydaş, MHP Belediyeciliğinin Bartın ve Karabük’te güzel örnekler verdiğine dikkat çekti. “ZONGULDAK İLE DALGA GEÇİYORLAR” , “Daha önce yerel yönetimler ile ilgili söylediğim gibi bizim yanımızda Bartın ve Karabük Belediyesi gibi iki adet çok başarılı belediyemiz var. Zonguldak halkımız oradaki kaliteli hizmeti almak istiyorsa MHP adayını seçmek durumunda. Bu anlayışı ile gidildiği sürece Zonguldak şuan halinden 20 sene sonra bile değişmez. Fırsat Zonguldak halkımızın önüne gelmiştir. MHP haricinde tercih edilecek bir siyasi parti Zonguldak’ın 5 yıl geriye gitmesi demektir. Bu halkımızın önüne gelen bir fırsattır. Diğer taraftan tabi Acılık’ta bir asfalt döküm işlemi gerçekleştirildi. Tek kat dökülen, yamalı dökülen bir asfalt gerçeği var. Buradan açıkça söylüyorum ki kar yağsın, erisin bu dökülen asfalt olduğu gibi kalkacaktır. Tabi buradan birde CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a çağrıda bulunmak istiyorum. Kendileri geziyor sürekli görüyoruz. 19 Mahallede hizmet yoktur. CHP’nin şu projeyi yaptım diyerek gösterceği bir proje yoktur. Proje nerede vardır? Belediye binasında bulunan panoda vardır. Süslenerek yapılmayan yerlerin koyulan fotoğrafları vardır. Panoya baktım sadece yapılmış gibi görülen yapılmamış projeler vardır. Bunlar Zonguldak halkı ile dalga geçiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İL Başkanı Metin Soydaş, Zonguldak Belediyesi tarafından projelerin gerçekleştirilmediğini projelerin sadece belediye panosuna asıldığını belirtti. Yerel seçimlerde MHP haricinden seçilecek partinin Zonguldak’ı 5 yıl geriye götüreceğine dikkat çeken Soydaş, MHP Belediyeciliğinin Bartın ve Karabük’te güzel örnekler verdiğine dikkat çekti.

“ZONGULDAK İLE DALGA GEÇİYORLAR”

, “Daha önce yerel yönetimler ile ilgili söylediğim gibi bizim yanımızda Bartın ve Karabük Belediyesi gibi iki adet çok başarılı belediyemiz var. Zonguldak halkımız oradaki kaliteli hizmeti almak istiyorsa MHP adayını seçmek durumunda. Bu anlayışı ile gidildiği sürece Zonguldak şuan halinden 20 sene sonra bile değişmez. Fırsat Zonguldak halkımızın önüne gelmiştir. MHP haricinde tercih edilecek bir siyasi parti Zonguldak’ın 5 yıl geriye gitmesi demektir. Bu halkımızın önüne gelen bir fırsattır. Diğer taraftan tabi Acılık’ta bir asfalt döküm işlemi gerçekleştirildi. Tek kat dökülen, yamalı dökülen bir asfalt gerçeği var. Buradan açıkça söylüyorum ki kar yağsın, erisin bu dökülen asfalt olduğu gibi kalkacaktır. Tabi buradan birde CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a çağrıda bulunmak istiyorum. Kendileri geziyor sürekli görüyoruz. 19 Mahallede hizmet yoktur. CHP’nin şu projeyi yaptım diyerek gösterceği bir proje yoktur. Proje nerede vardır? Belediye binasında bulunan panoda vardır. Süslenerek yapılmayan yerlerin koyulan fotoğrafları vardır. Panoya baktım sadece yapılmış gibi görülen yapılmamış projeler vardır. Bunlar Zonguldak halkı ile dalga geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.