Bu yollar araç trafiğine kapatılacak

15.10.2020 - 13:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2373+ kez okundu.
 

Bu yollar araç trafiğine kapatılacak

Zonguldak Belediyesi tarafından çalışması sürdürülen asfalt programı 4.Etap çalışmaları kapsamında B.Kemal Çağlar Cad.(Fener Yokuşu) ve İhsan Soyak Sk.(Beyaz Saray Önü) 16 Ekim Cuma günü saat 20:00'dan itibaren 18 Ekim Pazar günü çalışmaların tamamlanacağı zamana kadar araç trafiğine kapatılacak. Zonguldak Belediyesi’nden  yapılan açıklamada; Kapuz Caddesi ve Yağcılar Caddesi yönlerinden Yayla Kavşağı’na ulaşan trafik Kadırga Caddesi üzerinden iki yönlü olarak şehir merkezine verileceği duyuruldu.

Zonguldak Belediyesi tarafından çalışması sürdürülen asfalt programı 4.Etap çalışmaları kapsamında B.Kemal Çağlar Cad.(Fener Yokuşu) ve İhsan Soyak Sk.(Beyaz Saray Önü) 16 Ekim Cuma günü saat 20:00'dan itibaren 18 Ekim Pazar günü çalışmaların tamamlanacağı zamana kadar araç trafiğine kapatılacak.

Zonguldak Belediyesi’nden  yapılan açıklamada; Kapuz Caddesi ve Yağcılar Caddesi yönlerinden Yayla Kavşağı’na ulaşan trafik Kadırga Caddesi üzerinden iki yönlü olarak şehir merkezine verileceği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.