Böylesi de görülmedi!

09.05.2020 - 07:03, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3650+ kez okundu.
 

Böylesi de görülmedi!

Poliçeniz bitmemiş ise de WhatsAap iletişim adresimize ruhsatınızı iletin sizin yerinize biz takip edelim bitiminde 9 farklı firmadan fiyat seçeneklerimizi sunalım .   BİR SİGORTA POLİÇESİNEDEN DAHA FAZLASI Siz değerli müşterilerimize bizimle çalışma sözünüze karşılık kazan kazan ilişkisi ile poliçenizi yaptırdıktan sonra tüm kaporta , boya ve pasta cila  işlemlerinizde Altuntaş servisinden 15 indirim kazanacaksınız. Karali Otolastik’te 4 lastik değişimi ve balans ayarı 60 tl yerine sadece 40 tl olarak değişim hakkı kazanacaksınız. Ayrıca Lastikleriniz ücretsiz bir şekilde otel lastik programı kapsamında ücretsiz muhafaza edilecektir Karali oto yıkamada iç dış yıkama poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 ay süre ile sadece 20 tl ye yıkatma şansı kazanacaksınız. Duman Rent A Car’dan şehir içlerindeki tüm araç kiralamalarda yüzde10 indirim kazanacaksınız. Karlı Oto kurtarma araç çekme hizmetinden yüzde 20 indirim şansız kazanacaksınız Tek yapmanız gereken Whaatsap iletişim numaramıza ruhsatınızı iletmeniz . BİR SİGORTA POLİÇESİNDEN DAHA FAZLASI WHATSAP: 0544 838 6167

Poliçeniz bitmemiş ise de WhatsAap iletişim adresimize ruhsatınızı iletin sizin yerinize biz takip edelim bitiminde 9 farklı firmadan fiyat seçeneklerimizi sunalım .

 

BİR SİGORTA POLİÇESİNEDEN DAHA FAZLASI

Siz değerli müşterilerimize bizimle çalışma sözünüze karşılık kazan kazan ilişkisi ile poliçenizi yaptırdıktan sonra tüm kaporta , boya ve pasta cila  işlemlerinizde Altuntaş servisinden 15 indirim kazanacaksınız.

Karali Otolastik’te 4 lastik değişimi ve balans ayarı 60 tl yerine sadece 40 tl olarak değişim hakkı kazanacaksınız.

Ayrıca Lastikleriniz ücretsiz bir şekilde otel lastik programı kapsamında ücretsiz muhafaza edilecektir

Karali oto yıkamada iç dış yıkama poliçe başlangıç tarihinden itibaren 1 ay süre ile sadece 20 tl ye yıkatma şansı kazanacaksınız.

Duman Rent A Car’dan şehir içlerindeki tüm araç kiralamalarda yüzde10 indirim kazanacaksınız.

Karlı Oto kurtarma araç çekme hizmetinden yüzde 20 indirim şansız kazanacaksınız

Tek yapmanız gereken Whaatsap iletişim numaramıza ruhsatınızı iletmeniz .

BİR SİGORTA POLİÇESİNDEN DAHA FAZLASI

WHATSAP: 0544 838 6167

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.