Böyle baba olmaz olsun! Kızını istismar etmiş!

24.09.2018 - 22:36, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3271+ kez okundu.
 

Böyle baba olmaz olsun! Kızını istismar etmiş!

İnanış Gazetesi'nden Muhammet Karapınar imzalı haberde yıllarca babasının cinsel ismarına uğrayan 18 yaşındaki kız polise sığındı.  İlgili haber; * Cinsel İstismar, ‘Bir kişinin rızası dışında cinsel yönden sözlü ve fiziksel taciz edilmesi’ olarak geçer sözlüklerde. * Son yıllarda ise en çok gündeme gelen konulardan biridir bir erişkinin cinsel istekleri doğrultusunda çocukları kullanması. * Yapılan istatistiklere göre, 18 yaş altı çocuklar daha çok uğramaktadır cinsel istismara. * Cinsel istismarlar genelde yıllarca sürer, gizli tutulduğu için ortaya çıkmazlar. * Zonguldak’ta geçtiğimiz Cumartesi günü babası tarafından yıllarca cinsel istismara uğradığını iddia eden P.E (18)  polise sığınmasıyla ortaya çıktı.   * P.E Cumhuriyet savcılığı tarafından koruma altına alınırken baba Hasan E. tutuklandı.  * Savcılık P.E’nin iki kız kardeşini de baba tarafından cinsel istismarda bulunup bulunmadığını araştırıyor.  * Anne Melek E. ‘Eşinin kızının odasına girip kapıyı kilitlediği ama şüphelenmediği’ yönünde polise ifade verirken P.E ise; ‘Anne beni kurtar’ diye bağırmasına rağmen annesinin kurtarmadığını söyledi. * Lise 4. Sınıf öğrencisi P.E ‘babasının kendisini ‘Anneni ve kardeşlerini öldürürüm’ diye tehdit ettiği öğrenildi.

İnanış Gazetesi'nden Muhammet Karapınar imzalı haberde yıllarca babasının cinsel ismarına uğrayan 18 yaşındaki kız polise sığındı. 

İlgili haber;

* Cinsel İstismar, ‘Bir kişinin rızası dışında cinsel yönden sözlü ve fiziksel taciz edilmesi’ olarak geçer sözlüklerde.
* Son yıllarda ise en çok gündeme gelen konulardan biridir bir erişkinin cinsel istekleri doğrultusunda çocukları kullanması.
* Yapılan istatistiklere göre, 18 yaş altı çocuklar daha çok uğramaktadır cinsel istismara.
* Cinsel istismarlar genelde yıllarca sürer, gizli tutulduğu için ortaya çıkmazlar.
* Zonguldak’ta geçtiğimiz Cumartesi günü babası tarafından yıllarca cinsel istismara uğradığını iddia eden P.E (18)  polise sığınmasıyla ortaya çıktı.  
* P.E Cumhuriyet savcılığı tarafından koruma altına alınırken baba Hasan E. tutuklandı. 
* Savcılık P.E’nin iki kız kardeşini de baba tarafından cinsel istismarda bulunup bulunmadığını araştırıyor. 
* Anne Melek E. ‘Eşinin kızının odasına girip kapıyı kilitlediği ama şüphelenmediği’ yönünde polise ifade verirken P.E ise; ‘Anne beni kurtar’ diye bağırmasına rağmen annesinin kurtarmadığını söyledi.
* Lise 4. Sınıf öğrencisi P.E ‘babasının kendisini ‘Anneni ve kardeşlerini öldürürüm’ diye tehdit ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.