Bizim siyasetçiler anca uyusun!

15.09.2019 - 16:13, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2345+ kez okundu.
 

Bizim siyasetçiler anca uyusun!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, CNN TÜRK'e konuk oldu. Pekcan, Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili "Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor. Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii." dedi.   Daha önce WOLKWAGEN'in yatırımına ZOnguldak'ta talip olmuş ancak yerel siyasetçiler konuya ilgi göstermemişti. Filyos Projesi kapsamında bölgesel kalkınma ve prestij açısından büyük katkı sağlayacak olan Wolkwagen, Manisa lobisinin çalışmaları neticesinde Ege Bölgesine gitti. 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, CNN TÜRK'e konuk oldu. Pekcan, Alman otomobil üreticisi 'in Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili "Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor. Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii." dedi.

 

Daha önce WOLKWAGEN'in yatırımına ZOnguldak'ta talip olmuş ancak yerel siyasetçiler konuya ilgi göstermemişti. Filyos Projesi kapsamında bölgesel kalkınma ve prestij açısından büyük katkı sağlayacak olan Wolkwagen, Manisa lobisinin çalışmaları neticesinde Ege Bölgesine gitti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.