Bin adet kınalı keklik doğaya bırakıldı.

03.10.2019 - 17:21, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2080+ kez okundu.
 

Bin adet kınalı keklik doğaya bırakıldı.

Karabük’te bin adet kınalı keklik doğaya bırakıldı. Karabük’ te Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Karabük İl Şube Müdürlüğünce kınalı keklikler doğayla buluşturuldu. Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, azalan keklik popülasyonunu desteklemek amacıyla Kanatlı Av Hayvanı Tahsis Programı kapsamında, Yozgat Üretim İstasyonundan bin adet kınalı keklik aldı. Keklikler, kentin farklı bölgelerinden doğaya salındı. Kekliklerin salındığı bölgeler, 2019-2020 Merkez Av Komisyonu hükümlerince ava kapatıldı. Ekipler, kaçak avlanmaya karşı ise kontrollerini sürdürüyor.

Karabük’te bin adet kınalı keklik doğaya bırakıldı.
Karabük’ te Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Karabük İl Şube Müdürlüğünce kınalı keklikler doğayla buluşturuldu.
Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, azalan keklik popülasyonunu desteklemek amacıyla Kanatlı Av Hayvanı Tahsis Programı kapsamında, Yozgat Üretim İstasyonundan bin adet kınalı keklik aldı. Keklikler, kentin farklı bölgelerinden doğaya salındı. Kekliklerin salındığı bölgeler, 2019-2020 Merkez Av Komisyonu hükümlerince ava kapatıldı. Ekipler, kaçak avlanmaya karşı ise kontrollerini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.