Bin 300 aileye kavurma ikram edildi

30.07.2020 - 14:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3241+ kez okundu.
 

Bin 300 aileye kavurma ikram edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla arife gününde ihtiyaç sahibi bin 300 aileye kavurma ve tatlı ikramında bulunuldu. Kdz. Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi kavurma ikramında bulundu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla, pandemi döneminde sıcak aş desteğinde bulunulan, bayram öncesi de destek için başvuruda bulunan bin 300 aileye kavurma ve tatlı ikram edildi. Belediye yemekhanesinde hazırlanan kavurmalar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri tarafından ailelere evlerinde teslim edildi. Başkan Halil Posbıyık, “Kimse kendini yalnız hmesin. Bu zor şartları el birliğiyle birlikte aşacağız. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını sevgi, barış, dostluk duygularımla kutluyorum” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla arife gününde ihtiyaç sahibi bin 300 aileye kavurma ve tatlı ikramında bulunuldu.
Kdz. Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi kavurma ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla, pandemi döneminde sıcak aş desteğinde bulunulan, bayram öncesi de destek için başvuruda bulunan bin 300 aileye kavurma ve tatlı ikram edildi. Belediye yemekhanesinde hazırlanan kavurmalar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri tarafından ailelere evlerinde teslim edildi.
Başkan Halil Posbıyık, “Kimse kendini yalnız hmesin. Bu zor şartları el birliğiyle birlikte aşacağız. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını sevgi, barış, dostluk duygularımla kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.