Berber, cafe ve Camiler ne zaman açılıyor?

04.05.2020 - 13:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2626+ kez okundu.
 

Berber, cafe ve Camiler ne zaman açılıyor?

Koronavirüsle mücadelesinde başarılı sonuçlar alan Türkiye'de normalleşme çalışmaları hız kazanırken; berber, kuaför, kafe, restoran ve camilerin açılacağı tarihle ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme getirildi. Gazeteci Abdulkadir Selvi ‘Gözünüz aydın’ diyerek berber ve cafelerin Mayıs’ta Camilerin ise Haziran’da açılacağı iddiasında bulundu.   GÖZLER BAKANLAR KURULU'NDA   Alınan olumlu sonuçlar sonrasında normalleşme süreci için çalışmalar hızlanırken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan bbaşkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu'na çevrildi.   KÜÇÜK İŞLETMELER NE ZAMAN AÇILACAK? Kritik Bakanlar Kurulu öncesi aldığı son bilgileri Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde paylaşan gazeteci Abdulkadir Selvi, "İşte normalleşecek sektörler" başlıklı yazısında normalleşme sürecinde atılacak adımları yazdı.   BERBER VE KAFELER MAYIS'TA, CAMİLER HAZİRAN'DA Yazısında "Gözünüz aydın" diyen Selvi; berber, kuaför, kafe ve restoranların mayıs ayı içinde açılacağını iddia ederken; camilerin açılacağı tarih ve uçuşların başlayacağı tarih olarak haziran ayını işaret etti.

Koronavirüsle mücadelesinde başarılı sonuçlar alan Türkiye'de normalleşme çalışmaları hız kazanırken; berber, kuaför, kafe, restoran ve camilerin açılacağı tarihle ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme getirildi. Gazeteci Abdulkadir Selvi ‘Gözünüz aydın’ diyerek berber ve cafelerin Mayıs’ta Camilerin ise Haziran’da açılacağı iddiasında bulundu.

 

GÖZLER BAKANLAR KURULU'NDA

 

Alınan olumlu sonuçlar sonrasında normalleşme süreci için çalışmalar hızlanırken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan bbaşkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu'na çevrildi.

 

KÜÇÜK İŞLETMELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Kritik Bakanlar Kurulu öncesi aldığı son bilgileri Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde paylaşan gazeteci Abdulkadir Selvi, "İşte normalleşecek sektörler" başlıklı yazısında normalleşme sürecinde atılacak adımları yazdı.

 

BERBER VE KAFELER MAYIS'TA, CAMİLER HAZİRAN'DA

Yazısında "Gözünüz aydın" diyen Selvi; berber, kuaför, kafe ve restoranların mayıs ayı içinde açılacağını iddia ederken; camilerin açılacağı tarih ve uçuşların başlayacağı tarih olarak haziran ayını işaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.