Belediye Başkanı kendi oğlunun nikahını kıydı

22.01.2020 - 17:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2956+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı kendi oğlunun nikahını kıydı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün oğlu Atakan Öztürk hayatını Ebru Başoğlu ile birleştirdi. Diğer taraftan Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk oğlu Atak'ın nikahını kendisi kıydı. Ereza Otel’ de gerçekleşen nikah törenine Gökçebey Kaymakamı Oğuz Erdi Atak,Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ,Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar,Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz,Bakakcakkadı eski Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, gelin ve damadın yakın akrabaları yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Nikahını kıyarken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Öztürk, genç çifte bir ömür mutlu olmalarını dileyerek nikah cüzdanını vermesi için Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ yı davet etti.Başkan Kantarcı Ebru ve Atakan’ a mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını geline teslim etti.  

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün oğlu Atakan Öztürk hayatını Ebru Başoğlu ile birleştirdi. Diğer taraftan Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk oğlu Atak'ın nikahını kendisi kıydı.

Ereza Otel’ de gerçekleşen nikah törenine Gökçebey Kaymakamı Oğuz Erdi Atak,Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ,Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar,Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz,Bakakcakkadı eski Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, gelin ve damadın yakın akrabaları yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Nikahını kıyarken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Öztürk, genç çifte bir ömür mutlu olmalarını dileyerek nikah cüzdanını vermesi için Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ yı davet etti.Başkan Kantarcı Ebru ve Atakan’ a mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını geline teslim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.