Bel ağrısı ve tedavileri anlatılacak

20.02.2020 - 14:49, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3114+ kez okundu.
 

Bel ağrısı ve tedavileri anlatılacak

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yapılan hasta bilgilendirme toplantılarının devamı olan bel ağrısı ve tedavisi anlatılacak. Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi düzenlenen hasta bilgilendirme toplantıları kapsamında 6’ıncısı düzenlenecek. Halka yönelik ücretsiz olarak 25 Şubat Salı günü saat 13.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak katılan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Prof. Dr Selda Sarıkaya, Bel Ağrısı ve Tedavisi konusunda katılımcılara bilgiler verecek.

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yapılan hasta bilgilendirme toplantılarının devamı olan bel ağrısı ve tedavisi anlatılacak.
Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi düzenlenen hasta bilgilendirme toplantıları kapsamında 6’ıncısı düzenlenecek. Halka yönelik ücretsiz olarak 25 Şubat Salı günü saat 13.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak katılan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Prof. Dr Selda Sarıkaya, Bel Ağrısı ve Tedavisi konusunda katılımcılara bilgiler verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.