Bayram sonrası tedbirler gevşeyecek mi?

26.05.2020 - 07:53, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2668+ kez okundu.
 

Bayram sonrası tedbirler gevşeyecek mi?

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Gazeteci Candaş Tolga Işık, "Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuştum, "Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak..." dedi." Açıklamasında bulundu. İddia edilen konuşmanın akabinde ise bayram sonrası ‘Kontrollü tedbirler’ ile birlikte bir takım gevşemelerin yaşanacağı öngörüldü. Diğer taraftan Pandemi döneminin Zonguldak kanadından ise vatandaşlar dört gözle seyahat yasağının kalkmasını bekliyor. Bakan Koca’nın açıklamaları doğrultusunda da yakın dönemde seyahat yasağının da kalkacağı yorumları yapıldı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, "Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuştum, "Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak..." dedi." Açıklamasında bulundu. İddia edilen konuşmanın akabinde ise bayram sonrası ‘Kontrollü tedbirler’ ile birlikte bir takım gevşemelerin yaşanacağı öngörüldü. Diğer taraftan Pandemi döneminin Zonguldak kanadından ise vatandaşlar dört gözle seyahat yasağının kalkmasını bekliyor. Bakan Koca’nın açıklamaları doğrultusunda da yakın dönemde seyahat yasağının da kalkacağı yorumları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.