Başkan yargı dağıtıyor! Adeta 'kapak' yaptı!

10.11.2019 - 19:47, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1427+ kez okundu.
 

Başkan yargı dağıtıyor! Adeta 'kapak' yaptı!

10 Kasım’da Türkiye ve Zonguldak’ta Büyük Önder Atatürk rahmetle anılırken sosyal medyada yaşanan tartışmalar 10 Kasım’a damgasını vurdu. “KAPAK YAPTI” 10 Kasım’da yaşanan tartışmaların yerel düzeyde en dikkat çekeni ise Türk Eğitim Sen ile Memur Sen temsilcileri arasında yaşanan tartışma oldu. Türk Eğitim Sen Zonguldak İl Yöneticisi Murat Taş ile Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar arasında yaşanan atışma dikkatlerden kaçmadı. Türk Eğitim Sen’li Taş Memur Sen’i Atatürk’ü anmamak ile suçlarken Başkan Aşkar’ın verdiği cevap ise adet ‘Kapak yaptı’ dedirtti. “KİTABINI BİZ YAZDIK” Murat Taş’ın sosyal medya hesabından yaptığı, “Cumhuriyet Bayramında Atatürk’ü anmayan 10 Kasım’da es geçen Memur Sen üyeleri yönetimlerini yeniden değerlendirmelidir” paylaşımına Memur Sen Zonguldak İl Başkanı Kamuran Aşkar, “Murat Bey Memur Sen’in Twitter hesabına bir bak” diyerek ekran görüntüsü paylaşırken devamında, “Murat Bey biz kitabını yazdık” diyerek İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük isimli yardımcı kaynak kitabının görselini paylaştı.

10 Kasım’da Türkiye ve Zonguldak’ta Büyük Önder Atatürk rahmetle anılırken sosyal medyada yaşanan tartışmalar 10 Kasım’a damgasını vurdu.

“KAPAK YAPTI”

10 Kasım’da yaşanan tartışmaların yerel düzeyde en dikkat çekeni ise Türk Eğitim Sen ile Memur Sen temsilcileri arasında yaşanan tartışma oldu. Türk Eğitim Sen Zonguldak İl Yöneticisi Murat Taş ile Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar arasında yaşanan atışma dikkatlerden kaçmadı. Türk Eğitim Sen’li Taş Memur Sen’i Atatürk’ü anmamak ile suçlarken Başkan Aşkar’ın verdiği cevap ise adet ‘Kapak yaptı’ dedirtti.

“KİTABINI BİZ YAZDIK”

Murat Taş’ın sosyal medya hesabından yaptığı, “Cumhuriyet Bayramında Atatürk’ü anmayan 10 Kasım’da es geçen Memur Sen üyeleri yönetimlerini yeniden değerlendirmelidir” paylaşımına Memur Sen Zonguldak İl Başkanı Kamuran Aşkar, “Murat Bey Memur Sen’in Twitter hesabına bir bak” diyerek ekran görüntüsü paylaşırken devamında, “Murat Bey biz kitabını yazdık” diyerek İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük isimli yardımcı kaynak kitabının görselini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.