Başkan uyardı: 'Kurallara uymayana yaptırım uygulanır'

10.08.2020 - 13:02, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3685+ kez okundu.
 

Başkan uyardı: 'Kurallara uymayana yaptırım uygulanır'

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Pazar yerinde denetimler gerçekleştirdi. Pandemi dönemi olması sebebiyle vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunan Bozkurt, kurallara uymayanlara ise yaptırım uygulanacağını dile getirdi.   Başkan Bozkurt açıklamasında, “Pazar yerinde denetimlerde bulunduk. Pazarcı esnafı ve vatandaşları maske takmaları, sosyal mesafeye ve temizlik kurallarına uymaları konularında uyarılarda bulunduk. Etiket kontrolü, hijyen denetimi ve pazar kurallarına uyum konusunda sürekli olarak denetim yapılmaktadır. Kurallara uymayanlar için yaptırım uygulanmaktadır

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Pazar yerinde denetimler gerçekleştirdi. Pandemi dönemi olması sebebiyle vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunan Bozkurt, kurallara uymayanlara ise yaptırım uygulanacağını dile getirdi.

 

Başkan Bozkurt açıklamasında, “Pazar yerinde denetimlerde bulunduk. Pazarcı esnafı ve vatandaşları maske takmaları, sosyal mesafeye ve temizlik kurallarına uymaları konularında uyarılarda bulunduk. Etiket kontrolü, hijyen denetimi ve pazar kurallarına uyum konusunda sürekli olarak denetim yapılmaktadır. Kurallara uymayanlar için yaptırım uygulanmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.