Başkan Öztürk Vali Bektaş'ı ağırladı, hizmetler denetlendi

25.09.2019 - 14:04, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3493+ kez okundu.
 

Başkan Öztürk Vali Bektaş'ı ağırladı, hizmetler denetlendi

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Gökçebey’i ziyaret etti. Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali UZUN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, daire amirleri tarafından karşılanan Vali BEKTAŞ önce İlçe Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyarette bulunarak, daha sonra yapımı tamamlanmış olan yeni hastane binasında incelemelerde bulundu. Daha Sonra Belediye binasını ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş'ı daire personeli karşıladı. Başkan Vedat Öztürk makam ziyaretinde bulunan Bektaş' a Belediyenin yaptığı ve yapılacak olan çalışmaları hakkında bilgi vererek yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Gökçebey’i ziyaret etti.
Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali UZUN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, daire amirleri tarafından karşılanan Vali BEKTAŞ önce İlçe Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyarette bulunarak, daha sonra yapımı tamamlanmış olan yeni hastane binasında incelemelerde bulundu.
Daha Sonra Belediye binasını ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş'ı daire personeli karşıladı. Başkan Vedat Öztürk makam ziyaretinde bulunan Bektaş' a Belediyenin yaptığı ve yapılacak olan çalışmaları hakkında bilgi vererek yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.