Başkan Alan'dan 'SOYLU' destek!

12.04.2020 - 21:49, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3070+ kez okundu.
 

Başkan Alan'dan 'SOYLU' destek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığından istifa etmesinin ardından sosyal medya üzerinden kendisine destek mesajları yağdı. Zonguldak’ta ki destek mesajlarından en dikkat çekeni ise Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan’dan geldi. Başkan Alan sosyal medya hesabının profil fotoğrafını Süleyman Soylu ile Zonguldak mitinginde çekilen fotoğraf ile değiştirdi.   Diğer taraftan Soylu, 31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak siyasi tarihinde derin izler bırakan bir miting gerçekleştirmiş ve seçim sonuçlarında etkisi olmuştu.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığından istifa etmesinin ardından sosyal medya üzerinden kendisine destek mesajları yağdı. Zonguldak’ta ki destek mesajlarından en dikkat çekeni ise Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan’dan geldi. Başkan Alan sosyal medya hesabının profil fotoğrafını Süleyman Soylu ile Zonguldak mitinginde çekilen fotoğraf ile değiştirdi.

 

Diğer taraftan Soylu, 31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak siyasi tarihinde derin izler bırakan bir miting gerçekleştirmiş ve seçim sonuçlarında etkisi olmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.