Bakan Koca, Dilek Hemşirenin hayatta olduğunu açıkladı

31.05.2020 - 12:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3323+ kez okundu.
 

Bakan Koca, Dilek Hemşirenin hayatta olduğunu açıkladı

Önceki gün yerel basına yansıyan ve vefat ettiği duyurulan Dilek Akçabelen’in yaşadığı ortaya çıktı. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, hamileyken coronavirüs bulaşan, yoğun bakıma alınırken bebeğini sezaryenle dünyaya getiren ve henüz kucağına alamayan 30 yaşındaki Hemşire Dilek Çetin Akçabelen’in yaşadığı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı.   Bakan Koca açıklamasında, “DİLEK HEMŞİREMİZİN yakınlarının üzüntüsü dün biraz daha arttı. COVID-19’a karşı yaşam mücadelesini 11 Nisandan bu yana sürdüren Dilek Akçabelen hakkında maalesef, teyit edilmemiş, yanlış bir haber yayıldı. Durumu öncekinden ciddi, ama KALBİ HAYATLA BAĞINI HER ŞEYE RAĞMEN KORUYOR” dedi.

Önceki gün yerel basına yansıyan ve vefat ettiği duyurulan Dilek Akçabelen’in yaşadığı ortaya çıktı. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, hamileyken coronavirüs bulaşan, yoğun bakıma alınırken bebeğini sezaryenle dünyaya getiren ve henüz kucağına alamayan 30 yaşındaki Hemşire Dilek Çetin Akçabelen’in yaşadığı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı.

 

Bakan Koca açıklamasında, “DİLEK HEMŞİREMİZİN yakınlarının üzüntüsü dün biraz daha arttı. COVID-19’a karşı yaşam mücadelesini 11 Nisandan bu yana sürdüren Dilek Akçabelen hakkında maalesef, teyit edilmemiş, yanlış bir haber yayıldı. Durumu öncekinden ciddi, ama KALBİ HAYATLA BAĞINI HER ŞEYE RAĞMEN KORUYOR” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.