Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz!

26.06.2020 - 14:17, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3488+ kez okundu.
 

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz!

Zonguldak kent genelinde Pandemi döneminin sona ermesi ve akabinde yaz sezonunun başlaması ile birlikte proje çalışmaları başladı. Zonguldak adeta şantiye alanına dönerken kent içinde ‘Mankurt’ zihniyete sahip bir takım kişilerin ‘Hizmet’ kazanımlarının önüne engel olmaya çalışması vatandaşları çileden çıkardı. Tüm bunlara karşın 2018 yılında Acılık Caddesi çekilen fotoğraf ile aynı açıdan 2020 yılında çekilen fotoğraf yaşanan değişimi gözler önüne serdi.   31 Mart seçimlerinin ardından Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Doktor Ömer Selim Alan ilk icraat olarak asfalt çalışmalarına ağırlık vermişti. Zonguldak’ın adeta kanayan yarası olan ‘Asfalt’ sorununa ilk pansumanı yapan Başkan Alan daha sonra ise büyük projeler için start vermişti. Sahil Projesinde ilk kazma vurulurken dere ıslahı projesi de hali hazırda devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ise arka sokaklarda kalan bölgelerinde asfaltlanacağı ifade ediliyor.

Zonguldak kent genelinde Pandemi döneminin sona ermesi ve akabinde yaz sezonunun başlaması ile birlikte proje çalışmaları başladı. Zonguldak adeta şantiye alanına dönerken kent içinde ‘Mankurt’ zihniyete sahip bir takım kişilerin ‘Hizmet’ kazanımlarının önüne engel olmaya çalışması vatandaşları çileden çıkardı. Tüm bunlara karşın 2018 yılında Acılık Caddesi çekilen fotoğraf ile aynı açıdan 2020 yılında çekilen fotoğraf yaşanan değişimi gözler önüne serdi.

 

31 Mart seçimlerinin ardından Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Doktor Ömer Selim Alan ilk icraat olarak asfalt çalışmalarına ağırlık vermişti. Zonguldak’ın adeta kanayan yarası olan ‘Asfalt’ sorununa ilk pansumanı yapan Başkan Alan daha sonra ise büyük projeler için start vermişti. Sahil Projesinde ilk kazma vurulurken dere ıslahı projesi de hali hazırda devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ise arka sokaklarda kalan bölgelerinde asfaltlanacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.