Alan ve Tosun toplantıya katıldı

01.07.2020 - 13:13, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3318+ kez okundu.
 

Alan ve Tosun toplantıya katıldı

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 138. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.   Toplantıya ilişkin açıklama yapan Zeki Tosun, “138. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleştirdik. Kovit-19 tedbirleri kapsamında İl Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan ile Ankara'da toplantıya katılım sağladık. İl Genel Meclisi Başkanımız Necdet Karaveli, Kadın Kolları Başkanımız Züleyha Arıman ve Gençlik Kolları Başkanımız Burhan Onuk Parti binamız İl Başkanlığı toplantı salonunda video konferans ile toplantımıza katıldı. Toplantımız ve alınan kararlar Ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 138. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

 

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Zeki Tosun, “138. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleştirdik.

Kovit-19 tedbirleri kapsamında İl Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan ile Ankara'da toplantıya katılım sağladık. İl Genel Meclisi Başkanımız Necdet Karaveli, Kadın Kolları Başkanımız Züleyha Arıman ve Gençlik Kolları Başkanımız Burhan Onuk Parti binamız İl Başkanlığı toplantı salonunda video konferans ile toplantımıza katıldı. Toplantımız ve alınan kararlar Ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.