Alan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tünelleri görüştü

25.05.2020 - 23:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2394+ kez okundu.
 

Alan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tünelleri görüştü

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan'ın Mithatpaşa Tünelleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na gerekli talimatları verdiğinin belirtti. Başkan Alan açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Mübarek Kadir Gecemizi tebrik etmek için bizleri aramış, Zonguldak halkımıza selamlarını iletmişti. Az önce bizleri, Mübarek Ramazan Bayramımızı tebrik etmek için tekrar arayıp ve çok kıymetli Zonguldak halkına, hemşerilerimize selamlarını iletti. Projelerimizle ilgili bilgi aldı. Bu vesile ile ilimizde inşaat süreci devam etmekte olan  Mithatpaşa Tünelleri’nin tamamlanmasının bizler için ne kadar önemli olduğunu bildiğini ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’na gerekli talimatları verdiğinin bilgisini paylaştı.  Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan'ın Mithatpaşa Tünelleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na gerekli talimatları verdiğinin belirtti. Başkan Alan açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Mübarek Kadir Gecemizi tebrik etmek için bizleri aramış, Zonguldak halkımıza selamlarını iletmişti. Az önce bizleri, Mübarek Ramazan Bayramımızı tebrik etmek için tekrar arayıp ve çok kıymetli Zonguldak halkına, hemşerilerimize selamlarını iletti. Projelerimizle ilgili bilgi aldı. Bu vesile ile ilimizde inşaat süreci devam etmekte olan  Mithatpaşa Tünelleri’nin tamamlanmasının bizler için ne kadar önemli olduğunu bildiğini ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’na gerekli talimatları verdiğinin bilgisini paylaştı. 
Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.