Ak Partili ismin İmamoğlu ile şok fotoğrafı!

02.09.2019 - 15:30, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 4499+ kez okundu.
 

Ak Partili ismin İmamoğlu ile şok fotoğrafı!

Zonguldak’ta Ak Parti kimliği ile bilinen Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan ve hatta yaptırdığı İngilizce afişler ile tanınan Şenol Kahveci’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu ile birbirlerine sarılırken ki fotoğrafları ortaya çıktı.   Özellikle Ak Parti kesiminin büyük tepki gösterdiği İmamoğlu ile Alaplı’da karşılaşan Kahveci, İmamoğlu ile sarılarak poz verdi. AK Partililer tarafından hoş karşılanmayan fotoğrafın etkileri ise merak ediliyor. Kahveci’nin İmamoğlu’na başarı dileyip dilemediği ise merak konusu oldu. Ayrıca Şenol Kahveci İstanbul seçimlerinde İmamoğlu’na açık şekilde destek vermişti.

Zonguldak’ta Ak Parti kimliği ile bilinen Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan ve hatta yaptırdığı İngilizce afişler ile tanınan Şenol Kahveci’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu ile birbirlerine sarılırken ki fotoğrafları ortaya çıktı.

 

Özellikle Ak Parti kesiminin büyük tepki gösterdiği İmamoğlu ile Alaplı’da karşılaşan Kahveci, İmamoğlu ile sarılarak poz verdi. AK Partililer tarafından hoş karşılanmayan fotoğrafın etkileri ise merak ediliyor. Kahveci’nin İmamoğlu’na başarı dileyip dilemediği ise merak konusu oldu. Ayrıca Şenol Kahveci İstanbul seçimlerinde İmamoğlu’na açık şekilde destek vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.