Ak Partili isim isyan etti! İnanılmaz ifadeler

16.08.2019 - 13:38, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3368+ kez okundu.
 

Ak Partili isim isyan etti! İnanılmaz ifadeler

31 Mart yerel seçimleri ve akabinde İstanbul seçimlerinin ardından Ak Parti’de başlayan parti içi muhalefet ve ayrışma süreci Ankara’nın akabinde Anadolu’da tabanda yayılmaya başladı. Özeleştiri sürecinin ardından beklenen değişimin gerçekleşmemesi parti tabanının alışıla gelmişin dışında sert eleştiriler yapılmasına neden oldu.   Zonguldak’ta Ak Parti kimliği ile bilinen İstanbul seçimlerinde kendi bütçesi ile İstanbul’da çalışmalarda bulunan Deniz Kavraz sosyal medya üzerinden yaptığı sert eleştirilerin ardından KARAR67’ye açıklamalarda bulundu. Kavraz’ın en dikkat çeken sözleri ise, “Artık sahada değil gerideyim. Dostumdan çok düşmanım var. Ne kadar Fetöcü varsa ben hepsine onlar bana düşman. Ama bizimkiler hepsiyle kanka. Benim zorum ne? Nereye gitsem bir partili bir yönetici bir Başkan bir Fetöcüyle eğer öyleyse ben yokum kardeşim” dedi. “HERKES FETÖCÜLERLE EL ELE” Kavraz açıklamalarında, “Yordular bizi. Kafamızı, bedenimizi… Bizim kadar mücadele eden bir tane partili var mı? Reis yalnızım derken doğru diyor. Ben reis ölene kadar onunlayım ama benim teşkilatımın sözde önde gelenleri Fetöcülerle, fitnecilerle, sahtekarlarla el ele kol kola. Bir şey söylediğimizde biz kötüyüz, suçluyuz. Ama sokakta milletle biz yüz göz oluyoruz. Artık sahada değil gerideyim. Dostumdan çok düşmanım var. Ne kadar Fetöcü varsa ben hepsine onlar bana düşman. Ama bizimkiler hepsiyle kanka. Benim zorum ne? Nereye gitsem bir partili bir yönetici bir Başkan bir Fetöcüyle eğer öyleyse ben yokum kardeşim” ifadelerini kullandı.    

31 Mart yerel seçimleri ve akabinde İstanbul seçimlerinin ardından Ak Parti’de başlayan parti içi muhalefet ve ayrışma süreci Ankara’nın akabinde Anadolu’da tabanda yayılmaya başladı. Özeleştiri sürecinin ardından beklenen değişimin gerçekleşmemesi parti tabanının alışıla gelmişin dışında sert eleştiriler yapılmasına neden oldu.

 

Zonguldak’ta Ak Parti kimliği ile bilinen İstanbul seçimlerinde kendi bütçesi ile İstanbul’da çalışmalarda bulunan Deniz Kavraz sosyal medya üzerinden yaptığı sert eleştirilerin ardından KARAR67’ye açıklamalarda bulundu. Kavraz’ın en dikkat çeken sözleri ise, “Artık sahada değil gerideyim. Dostumdan çok düşmanım var. Ne kadar Fetöcü varsa ben hepsine onlar bana düşman. Ama bizimkiler hepsiyle kanka. Benim zorum ne? Nereye gitsem bir partili bir yönetici bir Başkan bir Fetöcüyle eğer öyleyse ben yokum kardeşim” dedi.

“HERKES FETÖCÜLERLE EL ELE”

Kavraz açıklamalarında, “Yordular bizi. Kafamızı, bedenimizi… Bizim kadar mücadele eden bir tane partili var mı? Reis yalnızım derken doğru diyor. Ben reis ölene kadar onunlayım ama benim teşkilatımın sözde önde gelenleri Fetöcülerle, fitnecilerle, sahtekarlarla el ele kol kola. Bir şey söylediğimizde biz kötüyüz, suçluyuz. Ama sokakta milletle biz yüz göz oluyoruz. Artık sahada değil gerideyim. Dostumdan çok düşmanım var. Ne kadar Fetöcü varsa ben hepsine onlar bana düşman. Ama bizimkiler hepsiyle kanka. Benim zorum ne? Nereye gitsem bir partili bir yönetici bir Başkan bir Fetöcüyle eğer öyleyse ben yokum kardeşim” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.