Ak Parti MHP'yi neden ziyaret etmedi?

13.08.2019 - 20:34, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3463+ kez okundu.
 

Ak Parti MHP'yi neden ziyaret etmedi?

Ak Parti Kurban Bayramı sebebiyle Zonguldak Merkezde diğer siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederken Cumhur İttifakı ortaklarından MHP'ye ziyarette bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.   Ak Parti, MHP hariç diğer partilere ziyaret gerçekleştirirken MHP tarafının randevu talebine olumsuz yanıt verdiği iddia edildi. Kulislerden edinilen bilgilere göre MHP il başkanlığına vekaleten bakan Varol Demirköse'nin bayramın ikinci günü il dışında olacağını beliterek ziyareti kabul etmediği iddia edilirken misafirleri kabul etmesi için de kendisine bir vekil bırakmadığı da ortaya çıktı. Yaşanan durum siyasi nezaketsizliği gözler önüne sererken MHP Merkez İlçe Teşkilatı ise kalablık şekilde bayramın 2. günü bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

Ak Parti Kurban Bayramı sebebiyle Zonguldak Merkezde diğer siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederken Cumhur İttifakı ortaklarından MHP'ye ziyarette bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Ak Parti, MHP hariç diğer partilere ziyaret gerçekleştirirken MHP tarafının randevu talebine olumsuz yanıt verdiği iddia edildi. Kulislerden edinilen bilgilere göre MHP il başkanlığına vekaleten bakan Varol Demirköse'nin bayramın ikinci günü il dışında olacağını beliterek ziyareti kabul etmediği iddia edilirken misafirleri kabul etmesi için de kendisine bir vekil bırakmadığı da ortaya çıktı. Yaşanan durum siyasi nezaketsizliği gözler önüne sererken MHP Merkez İlçe Teşkilatı ise kalablık şekilde bayramın 2. günü bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.