Adrese teslim ihalede sessizlik!

Ereğli 24.09.2018 - 17:06, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 4001+ kez okundu.
 

Adrese teslim ihalede sessizlik!

Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina Sağlık Kampüsü ihalesinin daha önce adrese teslim olduğu yönünde çıkan eleştiriler sebebiyle iptal edilmiş 21 Eylül’de ise tekrar ihalenin yapılacağı kamuoyuna ilan edilmişti. İptal edilen ihale şartnamesi aynı şekilde ikinci ihale ile aynı olunca ise kafalarda soru işaretleri oluştu. Konu ile ilgili ulaştığımız yetkililer ise ihale ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Daha önce yerel basında çokça konuşulan konu üzerine temkinli yaklaşan yetkililer ihalenin yapıldığını ve karar aşmasında olunduğu belirtmekle yetindiler. Kamu hassasiyeti için şeffaf paylaşımın yapılmadığı ihalede çıkacak olan sonuç ise vatandaşların en merak ettiği konuların başında geliyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina Sağlık Kampüsü ihalesinin daha önce adrese teslim olduğu yönünde çıkan eleştiriler sebebiyle iptal edilmiş 21 Eylül’de ise tekrar ihalenin yapılacağı kamuoyuna ilan edilmişti. İptal edilen ihale şartnamesi aynı şekilde ikinci ihale ile aynı olunca ise kafalarda soru işaretleri oluştu.

Konu ile ilgili ulaştığımız yetkililer ise ihale ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Daha önce yerel basında çokça konuşulan konu üzerine temkinli yaklaşan yetkililer ihalenin yapıldığını ve karar aşmasında olunduğu belirtmekle yetindiler. Kamu hassasiyeti için şeffaf paylaşımın yapılmadığı ihalede çıkacak olan sonuç ise vatandaşların en merak ettiği konuların başında geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.