Adam olmayana düşman bile olmam!

29.09.2018 - 14:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3033+ kez okundu.
 

Adam olmayana düşman bile olmam!

İYİ Parti Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül’ün sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım ile parti içi entrika çevirmeye devam eden bazı siyasi odaklara mesaj  gönderdi. Meral Akşener’in Ereğli ziyareti sırasında kimi çevrelerce darp edilemeye çalışılan Tazegül, İYİ Parti bayrağını tüm olumsuzluklara rağmen Ereğli’de dalgalandırmaya devam etmişti. Tazegül yaptığı paylaşımda, “O'na buna şuna kurban olmak gibi bir anlayışım ve arzum yoktur hiç de olmadı. Kişisel tercihim sağlıklı bir çevrede huzurlu bir yaşam sürüp aileme köyüme kentime ülkeme ve milletime faydalı ve arkasından rahmetle anılacak bir ömür geçirmektir. Doğduğu köy/şehir/bölge veya tuttuğu parti/takım ile mensup olduğu tarikat veya cemaatle şeref kazanıp kaybedenlerden değilim! Benim için şerefle bitirilmesi gereken birinci vazife hayattır! Şartların ne olduğunun önemi de yoktur! Çünkü şerefsizliğin mazereti olamaz!” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül’ün sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım ile parti içi entrika çevirmeye devam eden bazı siyasi odaklara mesaj  gönderdi. Meral Akşener’in Ereğli ziyareti sırasında kimi çevrelerce darp edilemeye çalışılan Tazegül, İYİ Parti bayrağını tüm olumsuzluklara rağmen Ereğli’de dalgalandırmaya devam etmişti.

Tazegül yaptığı paylaşımda, “O'na buna şuna kurban olmak gibi bir anlayışım ve arzum yoktur hiç de olmadı. Kişisel tercihim sağlıklı bir çevrede huzurlu bir yaşam sürüp aileme köyüme kentime ülkeme ve milletime faydalı ve arkasından rahmetle anılacak bir ömür geçirmektir. Doğduğu köy/şehir/bölge veya tuttuğu parti/takım ile mensup olduğu tarikat veya cemaatle şeref kazanıp kaybedenlerden değilim! Benim için şerefle bitirilmesi gereken birinci vazife hayattır! Şartların ne olduğunun önemi de yoktur! Çünkü şerefsizliğin mazereti olamaz!” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.