15.10.2019 - 14:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1624+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, kongre süreci ve adaylığı geçen isimler hakkında KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu. Başkan Güney, adı il başkan adaylığı için geçen Zonguldak Belediyesi eski başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal hakkında da çok konuşulacak sözler sarf etti. “KARNELER BELLİ” Bir tanesi belediye başkanlığı yapmış (Muharrem Akdemir için diyor) bir tanesi de belediye başkan adayı (Şenol Şanal’ı kast ederek) olmuştur. Partimizin değerli delegeleri bu işe karar verecek. Partinin üyeleri karar verir. Görev verilen arkadaşların kamuoyunca biline bir karnesi vardır. Bu karnelere göre değerlendirmeler yapılır “ÖZEL ARAÇ, ÖZEL ŞOFÖR, ÖZEL KALEM YOK” Muharrem Akdemir belediye başkanlığı döneminde çalışma yapmıştır. Ancak yaptığı çalışmaları vatandaşa anlatamamıştır. Hakkını yememek lazım. CHP il başkanlığına aday olsun, diyelim seçilsin. Buradayken halka yine bir şey anlatamaz. 70 yaşına gelmiş bir arkadaşımızın artık dinlenmesi gerekiyor. İl başkanlığında verimli olabilecek mi? Üyeler bunu sorar kendisine. Üç sene görev yapacak diyelim bu sefer 73 yaşında olacak. Performans nasıl olacak? Burada Zonguldak Belediyesindeki gibi özel araç özel şoför yok CHP İl Başkanlığında. Özel kalemi de yok. Bu işleri kendisi yapması lazım.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, kongre süreci ve adaylığı geçen isimler hakkında KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu. Başkan Güney, adı il başkan adaylığı için geçen Zonguldak Belediyesi eski başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal hakkında da çok konuşulacak sözler sarf etti.

KARNELER BELLİ”

Bir tanesi belediye başkanlığı yapmış (Muharrem Akdemir için diyor) bir tanesi de belediye başkan adayı (Şenol Şanal’ı kast ederek) olmuştur. Partimizin değerli delegeleri bu işe karar verecek. Partinin üyeleri karar verir. Görev verilen arkadaşların kamuoyunca biline bir karnesi vardır. Bu karnelere göre değerlendirmeler yapılır

“ÖZEL ARAÇ, ÖZEL ŞOFÖR, ÖZEL KALEM YOK”

Muharrem Akdemir belediye başkanlığı döneminde çalışma yapmıştır. Ancak yaptığı çalışmaları vatandaşa anlatamamıştır. Hakkını yememek lazım. CHP il başkanlığına aday olsun, diyelim seçilsin. Buradayken halka yine bir şey anlatamaz. 70 yaşına gelmiş bir arkadaşımızın artık dinlenmesi gerekiyor. İl başkanlığında verimli olabilecek mi? Üyeler bunu sorar kendisine. Üç sene görev yapacak diyelim bu sefer 73 yaşında olacak. Performans nasıl olacak? Burada Zonguldak Belediyesindeki gibi özel araç özel şoför yok CHP İl Başkanlığında. Özel kalemi de yok. Bu işleri kendisi yapması lazım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.