15.10.2019 - 14:26, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2800+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, kongre süreci ve adaylığı geçen isimler hakkında KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu. “BENİM HEDEFİM YOK” Güney açıklamasında, “Ben geçmişte olanlar gibi il başkanlığını kullanarak milletvekilliği veya belediye başkanı olma gibi bir hedefim olmaz. Benim bütün düşüncem CHP’yi Zonguldak’ta ileri taşımak iki olan milletvekili sayısını 3’e çıkarmaktır. Ayrıca örgütsel anlamda partimin daha güçlü şekilde ilerlemesini hedefliyorum. Eski arkadaşların tekrar belediye başkanlığı veya milletvekillği pozisyonlarını zorlamaları gibi bir düşünceleri olduğunun gerçeklik payı vardır. Biz güçlenerek ilk seçimlere yönelik hazırlıklarımızı daha yoğun şekilde sürdüreceğiz.” Dedi. “TRAMBOLİN OLARAK KULLANILDI” Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı daha önce ‘Trambolin (zıplama tahtası) olarak kullanılmıştır. İl başkanlığına gelen arkadaşın hemen ertesindeki hedefi milletvekilliği veya belediye başkanlığı olmuştur. Bu zaman geçmeden, sindirilmeden hemen yapılmaya çalışılmıştır. Bu da örgüte ve partiye zarar vermiş yönetimsel boşlukların yaşanmasına sebep olmuştur. Bizim böyle bir düşüncemiz yoktur

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, kongre süreci ve adaylığı geçen isimler hakkında KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu.

“BENİM HEDEFİM YOK”

Güney açıklamasında, “Ben geçmişte olanlar gibi il başkanlığını kullanarak milletvekilliği veya belediye başkanı olma gibi bir hedefim olmaz. Benim bütün düşüncem CHP’yi Zonguldak’ta ileri taşımak iki olan milletvekili sayısını 3’e çıkarmaktır. Ayrıca örgütsel anlamda partimin daha güçlü şekilde ilerlemesini hedefliyorum. Eski arkadaşların tekrar belediye başkanlığı veya milletvekillği pozisyonlarını zorlamaları gibi bir düşünceleri olduğunun gerçeklik payı vardır. Biz güçlenerek ilk seçimlere yönelik hazırlıklarımızı daha yoğun şekilde sürdüreceğiz.” Dedi.

“TRAMBOLİN OLARAK KULLANILDI”

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı daha önce ‘Trambolin (zıplama tahtası) olarak kullanılmıştır. İl başkanlığına gelen arkadaşın hemen ertesindeki hedefi milletvekilliği veya belediye başkanlığı olmuştur. Bu zaman geçmeden, sindirilmeden hemen yapılmaya çalışılmıştır. Bu da örgüte ve partiye zarar vermiş yönetimsel boşlukların yaşanmasına sebep olmuştur. Bizim böyle bir düşüncemiz yoktur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.