14.10.2019 - 18:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1975+ kez okundu.
 

Düzce’ye 28 km, İstanbul’a 227km ve Ankara’ya ise 246 km uzaklıkta olan doğa harikası TEM Otoyolu üzerinden Gümüşova-Gölkaya çıkışını kullanarak ulaşılabilen Güzeldere Şelaleri son günlerde yerli turistlerin en çok rağbet ettiği destinasyonların başında geliyor. Yeni yeni turizmde atak yapan Güzeldere şelalelerinde Kamp için çadır başına 23 TL alınmaktadır. Elektrik, aydınlatma, wc (çadır alanında) bulunduğu belirtiliyor.   Diğer taraftan Zonguldak’ta sadece edebiyatı yapılan turizm atağı sığ projeler ile felsefesine uygun devam ediyor. Zonguldak’ta bir çok şelale, mağara ve doğa destinasyonu olmasın rağmen bu alanların pazarlanamaması yerli turist tarafından ilgi görmemesine sebep oluyor.   Düzce Güzeldere şelalesi çevresine gişe rekorları kıran ‘Yüzüklerin Efendisi’ filmindeki ‘Hobbit’ evleri yapılmasının ardından özellikle kampçılar ve üniversite gençliği tarafından gözde destinasyon haline geldi. Zonguldak’ta Gülzedere şelalesinden daha ihtişamlı, doğal ve doğa ile iç içe mekanlar olmasına rağmen pazarlama çalışmalarının yapılmayışı tepki çekiyor. Güzeldere’de Türkiye’de bir Shire(Yüzüklerin Efendisi’nde Hobbit Evlerinin bulunduğu yer) çayırların evlerinin güzelliğini burada karşımıza çıkıyor. Ailelerin için piknik alanları tatil için bungalov evler bulunmakta. GÜZELDERE ŞELALESİ ZONGULDAK HARMANKAYA ŞELALESİ  

Düzce’ye 28 km, İstanbul’a 227km ve Ankara’ya ise 246 km uzaklıkta olan doğa harikası TEM Otoyolu üzerinden Gümüşova-Gölkaya çıkışını kullanarak ulaşılabilen Güzeldere Şelaleri son günlerde yerli turistlerin en çok rağbet ettiği destinasyonların başında geliyor. Yeni yeni turizmde atak yapan Güzeldere şelalelerinde Kamp için çadır başına 23 TL alınmaktadır. Elektrik, aydınlatma, wc (çadır alanında) bulunduğu belirtiliyor.

 

Diğer taraftan Zonguldak’ta sadece edebiyatı yapılan turizm atağı sığ projeler ile felsefesine uygun devam ediyor. Zonguldak’ta bir çok şelale, mağara ve doğa destinasyonu olmasın rağmen bu alanların pazarlanamaması yerli turist tarafından ilgi görmemesine sebep oluyor.

 

Düzce Güzeldere şelalesi çevresine gişe rekorları kıran ‘Yüzüklerin Efendisi’ filmindeki ‘Hobbit’ evleri yapılmasının ardından özellikle kampçılar ve üniversite gençliği tarafından gözde destinasyon haline geldi. Zonguldak’ta Gülzedere şelalesinden daha ihtişamlı, doğal ve doğa ile iç içe mekanlar olmasına rağmen pazarlama çalışmalarının yapılmayışı tepki çekiyor. Güzeldere’de Türkiye’de bir Shire(Yüzüklerin Efendisi’nde Hobbit Evlerinin bulunduğu yer) çayırların evlerinin güzelliğini burada karşımıza çıkıyor. Ailelerin için piknik alanları tatil için bungalov evler bulunmakta.

GÜZELDERE ŞELALESİ

ZONGULDAK HARMANKAYA ŞELALESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.