10.08.2019 - 13:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2139+ kez okundu.
 

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Öztürk mesajında; Dini bayramlardan olan Kurban Bayramı’na milletçe ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşadıklarına vurgu yaptı. “BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR” Başkan Öztürk mesajın devamında, “İnsanı insan yapan değerlerin doruk seviyesine ulaştığı yoğun günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı, hoşgörünün hakim olduğu bir iklimde yaşamak gerekmektedir” dedi. “HAYIRLARA VESİLE OLSUN” Öztürk bayramın önemine dikkat çekerek, “Her bayramda olduğu gibi sevdiklerimizle hasret giderirken; en güzel anıları birlikte paylaşmalı, en güzel hatıraları bu bayramda da tazelemelidir. Bu duygu ve düşüncelerimle Kurban Bayramı’nın ilçemiz, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam dünyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Öztürk mesajında; Dini bayramlardan olan Kurban Bayramı’na milletçe ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşadıklarına vurgu yaptı.

“BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR”

Başkan Öztürk mesajın devamında, “İnsanı insan yapan değerlerin doruk seviyesine ulaştığı yoğun günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı, hoşgörünün hakim olduğu bir iklimde yaşamak gerekmektedir” dedi.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Öztürk bayramın önemine dikkat çekerek, “Her bayramda olduğu gibi sevdiklerimizle hasret giderirken; en güzel anıları birlikte paylaşmalı, en güzel hatıraları bu bayramda da tazelemelidir. Bu duygu ve düşüncelerimle Kurban Bayramı’nın ilçemiz, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam dünyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.